Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Prachtig jaarling andalusier schimmel hengst uit 2009.

Omschrijving:

Uit eigen fokkerij bieden wij een prachtig schimmel Pura Raza Española (Andalusier) jaarling Sueño aan.

Algemeen:

Geboren in mei 2010. Gechipt, DNA bekend, een juiste origineel Spaans paspoort en uiteraard voorzien van de Carta de Titularidad (eigendomskaart). Uiteraard op tijd bekapt, ontwormt en geënt.  Kan zowel 24-7 in de wei staan als op stal. Omdat hij uit eigen fokkerij is weten we dat het een betrouwbaar hengstje is en geen verborgen (stal) gebreken heeft.

Beroemde afstamming:

De moeder van dit mooie hengstveulen is Fedra WH. Dochter van dé kampioenshengst Grelo, welk op basis van zijn resultaten bij keuringen uitgeroepen is tot Europees Kampioen.  Dat Grelo zijn perfecte bewegingen doorgeeft blijkt wel uit het feit dat ook moeder Fedra WH een fantastisch bewegende merrie is. Fedra WH is tevens een volle zus van Cantaor, bewegingskampioen hengsten op de keuring in 2009 welke tevens een zoon is van Grelo.

Vader is de eveneens welbekende Navarrico welk al veel goed bewegende en morfologisch goede veulens voortgebracht heeft.

Exterieur en beweging:

Zijn morfologie (bouw, uiterlijk) is erg goed. Sueño zal uitgroeien tot een mooie barokke hengst met een hoogte van ca. 1.63 – 1.65 als hij volwassen is.  Zijn manen groeien nu al mooi door.

Het kan natuurlijk niet anders met zoveel beroemde familieleden die alle bewegingsprijzen scoren op de (internationale) keuringen.  Sueño laat nu dan al dezelfde geweldige en ruime bewegingen zien en heeft dus een goede basis voor dressuur.

Sueño is nu nog een echte grappige deugniet (geen hengstenstreken!) en wil lekker spelen. Wil lekker gekroeld worden en is erg lief en aanhankelijk. Veel in de hand geweest en door druk wegverkeer nu al redelijk “bomproof”.

Met zijn sublieme bewegingen (in alle gangen) en mooie uiterlijk zal hij een aanwinst zijn voor de veeleisende dressuurruiter.

Richtprijs voor deze fantastische jaarlinghengst is € 3.500,-.

Een verkoopcontract is zelfsprekend en alle keuringen k.k. door een dierenarts wordt door ons zeer op prijs gesteld, bij een eventueel gebrek wordt de koop indien gewenst ongedaan gemaakt.

Voor meer informatie kunt u onze website www.rijthof.nl bezoeken of maak een afspraak om vrijblijvend naar Sueño te komen kijken.

Zoekwoorden :andalusier - pre - pura raza espanola -hengst -dressuur - spanje - veulen - PRE - spaanse- andalusische – spaans

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 16-09-2010
  • Bekeken: 3652 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Stamboom:

Prachtig jaarling andalusier schimmel hengst uit 2009. Vader
Navarrico
Moeder
Fedra WH

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.