Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: WORKSHOP: Zenuwen in bedwang

Omschrijving:

Zenuwen in bedwang

Tijdens de normale training zijn jij en je paard helemaal in balans. De trainingen gaan goed, je bent lekker ontspannen en je paard luistert optimaal naar je hulpen. Maar dan: op wedstrijd of rijden op ander terrein: de zenuwen nemen de overhand en je rijdt bij lange na niet zoals je thuis kunt rijden.

Heb jij last van spanningen, stress of zenuwen tijdens wedstrijden of andere situaties? Dan mag je deze workshop zeker niet missen!

Persoonlijk advies tijdens de workshop? Dat kan!
Het praktijkgedeelte van deze workshop willen we graag afstemmen op de vragen en probleemgebieden waar de deelnemers tegen aanlopen. 

Je kunt hiervoor een tweetal filmpjes meenemen: een filmpje waarop het rijden goed gaat en een filmpje tijdens een wedstrijd- of trainingssituatie waarbij spanning optreedt. Maaike Bierstekers zal, tijdens het praktijkgedeelte van de workshop, deze filmpjes analyseren en direct tips en adviezen geven om je zenuwen in bedwang te houden.

Meer info over filmpjes
Het aanleveren van filmpjes is vrijblijvend. Mocht je je filmpjes willen laten analyseren, stuur ze dan naar ons op voor 12 april. Tip: zet je filmpjes op je eigen computer en verzend ze via www.wetransfer.com. Filmpjes kunnen opgestuurd worden naar . Graag even je naam erbij vermelden.Datum: 16 april 2011
Tijd: 12.30 - 17.00 uur
Kosten deelname: € 40,- incl. lesmateriaal
Locatie: RidersPlaza op Stal de Blokhoeve, Vught


Klik hier om je op te geven voor deze workshop. 

Mocht je vragen hebben over deze workshop, stuur dan een mailtje naar . 


Deze workshop is de zesde workshop binnen het thema "training ruiter en paard". 
In totaal zijn er in 2010-2011 zeven inspirerende workshops te volgen. Klik hier voor meer informatie over de overige workshops

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: € 40
  • Geplaatst op: 14-03-2011
  • Bekeken: 1962 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.