Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: FIT TE PAARD met Ruud Jacobs, Workshop 14 mei

Omschrijving:

Je fit te paard voelen! Voor ruiters is een goede basisconditie van belang, maar ruiters vragen vooral specifieke aandacht voor het trainen van stabiliteit, balans en de controle over de spieren. Door betere controle over je spieren te hebben kan je links en rechts even goed gecoördineerde en getimede hulpen geven, beter en in balans met elke beweging van je paard meezitten en wordt jij net zo’n topsporter als je paard!


Tijdens deze workshop maak je kennis met het programma van Fit te paard en kan je alvast beginnen om je fysieke gesteldheid te verbeteren om tot nog betere prestaties te komen samen met je paard.  Fit te paard is een trainingsprogramma wat speciaal is opgezet voor ruiters en amazones en hun specifieke behoeftes in de sport. 

Deze sportieve workshop wordt gegeven door Ruud Jacobs  en zijn team van JSC sport (Jacobs Sportcoaching Consultancy). Ruud Jacobs is bondscoach van het KNGU Turnen, sportmasseur, revalidatie en herstel trainer, loop en conditie trainer voor verschillende disciplines in de topsport geweest.

Samen met verschillende personen uit de paardenwereld heeft Ruud Jacobs speciaal voor ruiters een sportprogramma opgericht zodat goede en professionele training voor iedere paardensporter toegankelijk is.

Ruud Jacobs begeleidt al enige jaren verschillende topsporters op weg naar de top. Adelinde Cornelissen (dressuur) en Tim Lips (eventing) trainen al bij hem. Ook begeleid hij al enige jaren het  A-kader, de Olympische ploeg in aanloop naar de spelen en het Rabo talententeam voor zowel de dressuur, springen als eventing.

De kosten voor deze workshop bedragen 45 euro p.p inclusief lesmateriaal. 

Op 14 mei behandelen we een stuk theorie over de benodigde basisconditie van de ruiter en hoe iedereen deze individueel kan trainen. In het praktijk gedeelte gaan we alvast wat oefeningen doen waar je thuis ook al mee aan de slag kan! Zo krijg je alle tools mee voor een goede opstap om je Fit(ter) te paard te voelen!

Datum:14 mei

Tijd: 13.30- 17.00

Kosten deelname: 45 euro inclusief lesmateriaal

Locatie: Ridersplaza, onderdeel van Stal de Blokhoeve, helvoirtseweg 213, 5263 LT, Vught.

Voor inschrijven en meer informatie: www.trainingruiterenpaard.nl

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: € 45
  • Geplaatst op: 29-04-2011
  • Bekeken: 1040 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.