Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Instructie-stalling en training

Omschrijving:

- Gediplomeerd instructrice.- Gespecialiseerd in de opleiding van het jonge rijpaard.Jarenlange ervaring met de training van moeilijke paarden.

Werken met rust en vertrouwen.
Een fijne locatie waar het welzijn van uw paard centraal staat.Tijdens de training kan uw paard verblijven in mooie ruime buitenboxen.Verder beschikt de accommodatie over een 20 x 60 buitenbaan en een 20 x 60 binnenbaan met achterbergbodem en longeercirkel.
De training van uw paard is afhankelijk van hetgeen wat er van het paard wordt verwacht.Alles wordt met goed overleg met de eigenaar gedaan.Vrijblijvend kunt u altijd komen kijken.Ook is het mogelijk om individuele begeleiding te krijgen terwijl uw paard in training staat.
De kosten van een geheel verzorgde stalling inclusief training bedraagt 500 euro per maand.
Het werken met mensen en paarden geeft een voldoening in het leven...Er zijn veel trotse eigenaren van paarden die tegen problemen aanlopen.Dit kan variëren van kleine communicatie-problemen tot rijtechnische problemen of staking bij uw paard.Ook kan er sprake zijn van angst of onzekerheid bij de ruiter waardoor het paard de ruiter niet meer als leider kan zien.Hierbij bied ik graag mijn begeleiding aan en help ik u weer op de goede weg met uw trouwe viervoeter.Ook het begeleiden van kinderen ligt binnen mijn vermogen.
Het geven van privé les bij u op locatie tot het bieden van stalling en training is mogelijk.Privé les bedraagt 20 euro.Alles is bespreekbaar.
Vrijblijvend kunt u mij altijd even bellen: 06-18654112 Werkzaam in Gouda

Delen |

Kenmerken:

  • Paardenbedrijf: Trainingsstallen
  • Provincie: NL - Zuid-Holland
  • Website:

Informatie

  • Prijs: € 0
  • Geplaatst op: 14-02-2012
  • Bekeken: 1883 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.