Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/vkhcesai/domains/tophorses.nl/public_html/libs/Database.class.php on line 122
Aangeboden: 3-jarige AraboFriese Hengst te koop, beleerd aangespannen | Gilze | Paarden | Tophorses.nl

Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: 3-jarige AraboFriese Hengst te koop, beleerd aangespannen

Omschrijving:

Dark Eagle LL is een erg werkwillige jonge hengst. Hij is eerlijk in zijn karakter, braaf, jeugdig in zijn doen en laten en  heel leergierig. Werkt graag en houdt van uitdagingen. Hij is klaar om te starten in een lichte wedstrijd.

Dark Eagle LL wordt  momenteel  getraind voor de wagen en de band door JeanGeerts. Geerts Gilze staat bekend als tuiger dat hij de paarden op een natuurlijke manier beleerd, dus zonder hulpteugels enz. Mocht u interesse hebben dan wordt de hengt door Jean Geerts gedemonstreerd in een hindernissentuin. Zodat u kunt zien wat deze prachtige hengst al kan en wat ook zijn karakter is.

Deze hengst heeft de eigenschappen van zijn vader duidelijk mee gekregen  zoals zijn soepele wendbaarheid en zijn goede uithoudingsvermogen.  Dark Eagle LL heeft bij de veulenkeuring het “voorlopig sport-certificaat”mogen krijgen.  Hieruit blijkt dat er vanuit beide kanten/lijnen  PRESTATIE bloed  in zit.

Zijn moeder Syke C. is een Friese stamboekmerrie van de hengst Gerryt 360, die in ‘70-‘80 de beste vierspanpaarden heeft geleverd.   Gerryt  is een zoon van de bekende Reitse 272 Stb+Sport+Preferent. Achter Reitse 272 zit de stempel-hengst Hearke 254 Stb+Sport+Preferent. Moeder van Gerrit is Leidy  Stb+ STER merrie, uit de hengst Doeke 287. In moeders-moeders bloedlijn zit Marten 377 uit Sierk 326 die in de aangespannen sport véél overwinningen heeft behaald.

Dark Danilo, vader van Dark Eagle LL was de eerste Arabo-Friese hengst met  zijn opmerkelijke prestaties in de internationale mensport. Met zijn grote uithoudingsvermogen en sportieve aanleg  heeft hij meegedraaid in de wereldtop van de mensport. Na zo’n mensportcarrière doet hij het ook nog eens super onder het zadel.     

                                  

Voor meer info   Christian & Anja Lanslots, Gilze, 06-53965001

Delen |

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 02-04-2012
  • Bekeken: 2830 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.