Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Paarden Studio Fotografie

Omschrijving:

Kijk voor nog meer foto's op de pagina studio paarden van mijn website! www.katjarolvink.com

Met de studio kom ik aan huis en op stal. Ik werk door heel Nederland en België. Bij alle reportages zijn 2 afdrukken in formaat 13*18, 1 afdruk in formaat 20*30 en 10 social media afbeeldingen inbegrepen.

Paard in de studio; per paard 100,00 Euro
Samen Shoots voor pensionstallen; per paard 65,00 Euro

Na elke reportage kunt u afdrukken en de mooiste kwaliteit canvas nabestellen. Al uw foto's op USB-stick of DVD aankopen kan ook. In dat laatste geval ontvangt u alle bestanden in hoge resolutie, geselecteerd en bewerkt, waarmee u zelf afdrukken kunt laten maken, zoveel en waar u maar wilt.

Naar eigen inzicht bewerk ik een aantal foto's uit uw reportage in Zwart-wit, Sepia of maak ik gebruik van andere effecten. Wilt u een andere foto laten bewerken in Zwart-wit of Sepia? Geen probleem, ik bewerk uw foto zonder meerprijs. Alle reportages inclusief bewerkingen, wegwerken van teugels, littekens, oneffenheden etc. 

Naast studioreportages al meer dan 8 jaar een uitgebreid aanbod paardenreportages in een mooi buitendecor. Paarden bereden, in portret, in vrijheid, moeder met veulen reportages, Portretdagen georganiseerd door en voor verenigingen en Samen Shoots aan het strand, in het bos en op pensionstallen, maneges en privéstallen. 

Informatie over het aanbod reportages en veel foto's zijn te vinden op mijn website. www.katjarolvink.com Wilt u mij na het bekijken van de website iets vragen, wilt u een afspraak maken, een cadeaubon bestellen of een offerte op maat ontvangen dan kunt u contact opnemen U krijgt altijd en zo snel mogelijk antwoord. 

Met vriendelijke groeten, 
Katja Rolvink

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 05-06-2012
  • Bekeken: 1338 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.