Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: DIAMOND BRAID TOUWHALSTER - USA IMPORT

Omschrijving:

Dit handgeknoopte, wat stugger touw dan het 6mm Yacht braid touwhalster, 100% polyester en 6mm dik uit de Verenigde Staten is ideaal voor natural horsemanship. 

De knopen in het halster zijn op een strategische plek verwerkt in het halster, waardoor de knopen een evenwichtige druk uitoefenen op je paard wanneer nodig. De lus onder bij de kaak is gemaakt van een fiodorknoop die de werking van een natuurlijke scharnier heeft. 

Ook dit touwhalster is gemaakt van 100% polyester en is ook niet te vergelijken met een nylon touwhalster, omdat het soepel blijft na het blijven gebruiken ervan. Het is zweet, vuil, schimmel, rot en UV bestendig.
Vanwege het lichte gewicht van de touwhalsters, zijn deze erg comfortabel voor je paard om te dragen. Verder is de pasvorm heel belangrijk voor het duidelijk doorgeven van je boodschap. Dit heb je nodig om zo verder te komen met natural horsemanship.

Het grote verschil met dit type touwhalster en het 6mm Yacht braid halster is dat dit een stugger touwhalster is. Het is dan ook niet geschikt voor paarden die aan de (longeer)lijn / leadrope trekken. Uiteraard is ook dit touwhalster ideaal geschikt voor dagelijks gebruik.

Het Diamond braid touwhalster is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Oranje/Geel
Dubbel groen
Koninklijk blauw
Framboze roze
Gitzwart

De Diamond braid is te bestellen in de maten:

Jaarling / Pony
Middel / Cob
Paard

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: € 24,95
  • Geplaatst op: 07-10-2013
  • Bekeken: 1324 keer
  • Kaart:(indicatie)

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.