Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Paardenboxen, Paardenbox, Paardenstal, Paardenstallen, Binnenboxen, Buitenstallen, Omheining, Afrastering, Paardenbak, Paardebak, Doorsteek

Omschrijving:

MERCARI biedt veilige huisvesting, kwalitatieve constructies en uitrusting afgestemd op de behoeften van het paard.

MERCARI maakt producten voor veeleisende klanten met aandacht voor detail, veiligheidsnormen, esthetisch design en functionaliteit.MERCARI betekent een goed idee omgezet in nieuw ontwerp. Vanaf een schets op een stuk papier, gaan we rechtstreeks over tot productie, het staalsnijden, lassen, houtbewerking, enz. Dat alles gebeurt met grote passie onder het logo van MERCARI kwaliteit.

Met liefde voor het vrijheidsgevoel, een galop, het springen en met liefde voor het paard als onze vriend, presenteren we ons beste aanbod:¨ Stallen - van hout (verschillende ontwerpen afgestemd op behoeften van de klanten).¨ Stallen - metalen frame en houten bekleding (units afgestemd op behoeften van de klanten).¨ Gevels - ontworpen met comfort in het achterhoofd.¨ Ramen en deuren - degelijke afwerking en esthetische uitstraling.¨ Afdakken voor het paard.¨ Landbouw hekken.¨ Landbouw gebouwen.¨ Ontwerp van stallen naar behoeften van de klanten.¨ Volledige bouwdocumentatie.¨ Installatie tekeningen (montage mogelijkheid ter plekke door medewerkers van MERCARI).¨ en andere .....MERCARI geniet een goede reputatie bij de fokkers en paardenliefhebbers in heel Europa.

Als u van plan bent om stallen, paardenboxen te bouwen, neem dan gerust contact met ons op.Door de aankoop rechtstreeks bij de fabrikant kan een hoop geld worden gespaard.Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod.

MERCARI – Team

MERCARI Sp. z o.o.

64-920 Pila

AL.Poznaska 200

POLAND

mobile : +48 885 332 332

office : +48 672150031

fax : +48 672522777E-mail : .pl

http://www.mercari.com.pl

Delen |

Kenmerken:

  • Paardenbedrijf: Stalling met weidegang
  • Provincie: NL - Drente
  • Website:

Informatie

  • Prijs: € 760
    Bieden toegestaan
  • Geplaatst op: 17-11-2014
  • Bekeken: 731 keer
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Inschrijven

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.