Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Mishpa - Heeft u (gedrags) problemen met uw paard?

Omschrijving:

Niets is vervelender dan een paard met angst/dominantie. Niet alleen voor u zelf, maar zeker ook voor uw paard/pony. 
Het is voor vele mensen een reden om een paard te verkopen, maar is dit wel Echt nodig? Of wilt u uw maatje toch nog een laatste kans geven?

Mishpa heeft ervaring met paarden met angsten, dominantie en paarden die om wat voor reden dan ook niet meer willen.


Wilt u graag weer de dingen doen met uw paard die u leuk vind, maar niet meer kunnen op dit moment? Of zijn er dingen die u nooit heeft gekund met uw paard?
Of dit nu om problemen aan de hand gaat, of problemen onder het zadel, met een rustige manier die duidelijk is voor het paard zijn deze problemen wel op te lossen.


Natuurlijk is hier wel enige tijd en inspanning voor nodig. Het is zeer belangrijk het probleem aan te pakken op een "paardse" manier, waardoor je op langere termijn het gewenste effect blijft houden. Een paard slaan e.d. heeft namelijk nooit het gewenste effect op langere termijn. Daarom is deze methode geen quick fix methode, maar een verandering in de communicatie met uw paard waardoor uw paard u beter zal begrijpen, maar andersom ook. Door het paard in zijn natuurlijke taal (lichaamstaal) aan te spreken, zullen veel problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Omdat het ene paard veel verschilt van het andere paard, vind ik niet dat methode altijd werkt. Daarom gebruik ik verschillende, al bestaande methodes, die afgestemd zijn op u en uw paard.

Wilt u graag weer met plezier omgaan met uw paard? Geef mij een kans om u te helpen met uw paard.


De lessen zijn bedoeld om u een aantal handvaten te geven waarmee u zelf verder aan de slag kunt. In het begin zal het misschien nodig zijn om intensief met u samen te werken, maar u kunt er zelf voornamelijk mee aan de slag.


Voor meer informatie kunt u kijken op de site maar natuurlijk mag u ook altijd een e-mail sturen of even bellen.

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: € 30
  • Geplaatst op: 28-11-2014
  • Bekeken: 963 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.