Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Mishpa - Les met natuurlijke insteek

Omschrijving:

Hallo,

Ik ben Mieke Wind, en ik geef privélessen, of hooguit in een groep van 3 paarden, aan huis. De lessen hebben een natuurlijke insteek als basis, maar vanuit die basis is het mogelijk om wedstrijden te rijden, maar ook lekker recreatief je paard leren zijn/haar lichaam te gebruiken.

Deze lessen worden gegeven zowel onder het zadel als vanaf de grond. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. 

Ik kan u helpen met rijden, zowel dressuur (mag ook tot Z-Niveau dressuur jureren) als springen, maar ook met longeren, grondwerk om problemen op te lossen, of om de communicatie met uw paard te verbeteren.


De lessen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, omdat ze gegeven worden op het eigen niveau. Dus of u nu een beginner bent, of al wat meer gevorderd, het blijft altijd leerzaam.


Ik geef niet volgens een speciale methode les, maar door veel te kijken, te leren, mee te doen aan cursussen en clinics, en vooral te luisteren en te kijken naar paardengedrag heb ik van allerlei methodes een combinatie gemaakt die voor mij erg goed werkt. 

Omdat ik ook veel gewerkt heb met paarden die mishandeld zijn, gedragsproblemen hebben, of gewoonweg niet zo graag luisteren, heb ik hier ruime ervaring mee en kan ik hier goed mee omgaan. Met vooral rust en ruimte, bereik je meer dan met dwang. Vanuit dat oogpunt werk ik dan ook het liefst met paarden. En dat is ook de voornaamste reden waarom ik geen ORUN cursus gevolgd heb, maar wel allerlei andere cursussen gedaan heb.


Ik geef alleen les op locatie, aangezien er bij ons geen ruimte is.

Voor meer informatie, ook over de kosten kunt u onze site raadplegen. Natuurlijk mag u ook altijd een e-mail sturen of even bellen!


Ik werk vanuit de omgeving Engwierum (friesland), maar ben voor meerdere mensen bereid wat verder te reizen.

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: € 15
  • Geplaatst op: 28-11-2014
  • Bekeken: 987 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.