Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/vkhcesai/domains/tophorses.nl/public_html/libs/Database.class.php on line 122
Aangeboden: Mishpa - Af en toe een trailer nodig? Ervaren betaalbaar vervoer | Engwierum | Diensten/Bedrijven | Tophorses.nl

Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Mishpa - Af en toe een trailer nodig? Ervaren betaalbaar vervoer

Omschrijving:

Bent u opzoek naar paardvriendelijk en betaalbaar vervoer?

Mishpa kan u helpen naar uw wensen. Doordeweeks, in het weekend, savonds of overdag. Voor een vaste prijs per kilometer. Met onze stevige jeep, en 2 paards trailer rijden we door heel Nederland, en de (grote) grensregio's van Duitsland en België.


Met onze ruime ervaring kunnen wij alle paarden en pony's vervoeren naar hun bestemming. Of het nu gaat om merries met veulens, hengsten, jonge paarden, of paarden met angst/trauma's, met rust en ruimte voor het dier zorgen wij voor een zo stress vrij mogelijk vervoer. Het liefst zonder sedaties.


De trailer word elk half jaar gecontroleerd en na elke rit gedesinfecteerd. De trailer heeft een lage instap en een witte binnenkant. De meeste paarden ervaren dit als zeer prettig en wandelen graag mee de trailer op. 
Indien uw paard niet gemakkelijk laad, is dit absoluut geen probleem. Op een rustige manier ga ik hiermee aan de slag zodat ook uw paard zo stressvrij mogelijk op de trailer mee kan. Wilt u dit op voorhand wel even melden zodat ik rekening kan houden met de extra tijd die hiervoor nodig is?


U kunt zelf uw paard laden, of ik kan dat ook voor u doen. Er is voldoende ruimte voor uw spullen, en u kunt zelf ook mee rijden. Het is ook mogelijk het paard alleen te vervoeren.


Voor meer informatie of een prijsopgave gelieve even te mailen of te bellen.

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 28-11-2014
  • Bekeken: 1037 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.