Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Paard(en)plezier biedt u Haflo’s, veulens èn recreatie op één lokatie.

Omschrijving:

Haflonië fokt Haflo’s, weloverwogen kruisingen van Haflingers en Shagya-arabieren. Haflo’s zijn barokke e-maat paarden met een mens-minded karakter, zeer gezond gestel en voor alle hippische activiteiten bruikbaar. Ook onze Haflo dekhengst Nobly van Haflonië staat tot uw beschikking.

Haflo’s leveren u, en al uw gezinsleden, ongedwongen plezier in de omgang en het gebruik van paarden. Geen enkele discipline is de Haflo vreemd: dressuur, springen, endurance, western, spaans, mensport of gewoon uuuuuuuuuuuuuuuuuren recreatief buiten rijden.

Onze veulens groeien op in het Tsjechische natuurgebied Ceský Les (het Tsjechische bos) onder supervisie van senioren hetgeen garant staat voor vrolijke en ongedwongen dieren die hun toekomst zowel psychisch als fysiek met gemak aan kunnen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd… en daar wij velen hectaren tot onze beschikking hebben bieden we ook andermans veulens deze gelegenheid en dit plezier. Ons opfokbedrijf voorziet in alle zorg voor uw nieuwe generatie(s). Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Maar óók U kunt genieten van èn met paarden op ons gecombineerde fokkerij, veulenboerderij en recreatiecentrum...

Midden in het Tsjechische natuurgebied Ceský Les (het Tsjechische bos) verblijven in geïsoleerde wigwams met in- en outdoor kampvuren temidden van opgroeiende veulens!

Hier heerst rust, ruimte, natuur en cultuur, vermaken we ons met sport en spel en relaxen, gewoon gezellig, op bourgondische wijze aan het vuur of in ons eigen lokale eetcafé.

Verder biedt Tsjechië u volop de ruimte om te wandelen, fietsen, zwemmen, kajakken, bergbeklimmen en natuurlijk vele kilometers paardrijden.

...en we zitten maar 700 km van Nederland af!

Lees verder in onze advertorial op internet: www.paardenplezier.eu en bekijk het fotoboek en beide websites.

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: Nader overeen te komen
  • Geplaatst op: 03-06-2016
  • Bekeken: 6488 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.