Paarden/Pony's te koop? GRATIS adverteren / Kostenlose Anzeiges

RUITERWEBSHOP MEDHORSE

MedHorses.nl - De Ruitersport Webshop van 2011!

Aangeboden: Opleiding EAAE Paardentaxateur

Omschrijving:

U wilt leuk afwisselend en zelfstandig werk met paarden?
Volg dan nu de cursus tot EAAE (Equine Appraisers Association Europe) PAARDENTAXATEUR. Dit kan zowel in avondonderwijs als in een zelfstudie thuis. De avondopleiding wordt verzorgd door de EAAE bij Syntra Volwassenonderwijs Vlaanderen. (http://www.syntra-ab.be/opleidingen/Taxeren-van-paard
en)
en kost slechts € 438,-
Indien u enige kennis van paarden heeft is de zelfstudie eenvoudig te volgen en kunt u vandaag al beginnen! De zelfstudie bestaat kost normaal € 325,- en nu ter introductie (in Nederlandse taal) € 275,- en is verkrijgbaar bij diverse dierenspeciaalzaken en ruitersportwinkels, zie website www.bmxl.com of rechtstreeks te bestellen via deze site of stuur een mail naar met daarin uw gegevens. Na betaling wordt uw pakket direct verzonden.
Er worden 9 x per jaar examens afgenomen (zowel in Belgie als in Nederland op diverse locaties) en geslaagde kandidaten ontvangen dan een EAAE diploma paardentaxateur, ID en zijn een jaar lid van de EAAE. Verlenging van het lidmaatschap kost €75,- per jaar. Voor meer vragen en antwoorden kijk op de website bmxl.com. De belangrijkste doelgroepen van de paardentaxateur zijn o.a.:
financiële instellingen, curatoren, echtscheiding advocaten, mediators, belastingdienst, belastingadvocaten/specialisten, dierenartsen, maneges, pensions, stoeterijen, paardenhandelaren, leasemaatschappijen, rechtbanken, aan en verkopende partijen en verzekeringsmaatschappijen.
Deze cursus omvat alle basisprincipes en stelt u in staat op een vakkundige wijze een taxatierapport op te stellen volgens protocol en u werkt volgens een gedragscode zoals iedere EAAE paarden taxateur waar dan ook. De minimum leeftijd voor basis paardentaxateur is 18 jaar. De opleiding tot EAAE senior paardentaxateur kan gevolgd worden na tenminste 3 jaar als EAAE paardentaxateur gewerkt te hebben of na een EVC (Erkenning verworven competenties). Voor meer info om te worden ingeschreven bij het EAAE register als senior paardentaxateur stuurt u een mail met daarin uw gegevens. Voor de basisopleiding is er geen speciale vooropleiding nodig, wel strekt enige kennis van paarden tot aanbeveling en u dient zeker affiniteit met paarden te hebben. Voor meer vragen kijk op de website of mail even.

Delen |

Kenmerken:

Informatie

  • Prijs: € 275
  • Geplaatst op: 08-07-2012
  • Bekeken: 5286 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Tophorses.nl, alle rechten voorbehouden.